Januari, de tijd van de goede voornemens

Voor veel mensen is 1 januari de datum om te starten met een goed voornemen. Bijvoorbeeld 5 kg afvallen, stoppen met roken of meer gaan sporten.

 

Vaak is het vol goede moed beginnen maar wanneer er half januari te weinig resultaat is begint de moed je in de schoenen te zakken. 1 februari kijk je nog eens naar je goede voornemen en besluit je om er maar weer mee te stoppen want het gaat je toch weer niet lukken.

 

 

Meestal heeft dit te maken met je doel. Je doel is waarschijnlijk niet concreet genoeg. Want wanneer je 5 kg wil zijn afgevallen? En is de tijd je jezelf gunt realistisch? Een verandering kost tijd en duurt minstens 6 weken (voor de meeste mensen zelfs langer) voordat het een gewoonte is. Lees hier mijn blog over goede voornemens zodat jij je doel waar kunt maken. 

 

Wil jij graag een stok achter de deur of een steuntje in de rug? Laat je niet weerhouden en neem contact met me op. Ik help je graag. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0