Privacyverklaring

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. 

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met de privacyverklaring en het cookie-beleid van Gewichtsconsulent Kim. 

Je gegevens zal ik nooit aan derder verstrekken of verkopen.

 

Gewichtsconsulent Kim www.gewichtsconsulentkim.nl

 

Bescherming Persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Gewichtsconsulent Kim verkoopt of verstrekt je persoonlijke gegevens niet aan derden.

Ik verwerk je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze verstrekt en in overeenstemming met de Algmene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

Over Gewichtsconsulent Kim

www.gewichtsconsulentkim.nl wordt beheerd door Kim Heijboer.

 

Mijn gegevens zijn:

Gewichtsconsulent Kim

Kim Heijboer

Watertorenweg 5

4651AB Steenbergen

KVK: 65721470

 

Welke gegevens verzamel ik:

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je bent aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Mobiel telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres
  • Rekeningnummer

Met welk doel gebruik ik persoonsgegevens?

 

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook, Instagram en LinkedIn advertenties. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via mijn contact-, offerte-, factuur- of intakeformulieren zijn binnengekomen. 
  • Je voor- en achternaam en e-mailadres, die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. Ik sla deze gegevens op in Autorespond. Tot het moment jij een klant bij mij wordt, zet ik deze gegevens niet in mijn e-mailmarketingsysteem.
  • Je naam en e-mailadres, die je invult bij een contactformulier op mijn website gebruik ik alleen om antwoord te geven op het bericht dat jij mij stuurt. 
  • Als je met mij chat via mijn website, dan worden je locatie, IP-adres geregistreerd en optioneel je naam gevraagd, zodat ik je een reactie kan geven op je chatbericht.

Door de gegevens aan mij te verstrekken geef je mij toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Daarnaast heb ik een aantal gegevens nodig om de opdracht volgens de overeenkomst voor je uit te voeren. Ik verwerk je gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en b van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp)

 

Met wie deel ik je persoonsgegevens?

Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van Gewichtsconsulent Kim wilt ontvangen, kun je te allen tijden weer eenvoudig uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen.

 

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard tenzij ik door andere wetgeving bepaalde bewaartermijnen in acht moet houden.

 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Autorespond. De gegevens worden door Autorespond opgeslagen conform de AVG. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier

 

Daarnaast deel ik gegevens, die ik heb verkregen via het aanvragen van een download of gratis workshop/training met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over deze doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier Ik ben niet verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens door Facebook. 

 

Daarnaast deel ik gegevens, die ik heb verkregen via het aanvragen van een download of gratis workshop/training met LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van LinkedIn vind je hier. Jouw gegevens kunnen door LinkedIn worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over deze doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door LinkedIn vind je hier Ik ben niet verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens door LinkedIn. 

 

Daarnaast deel ik gegevens, die ik heb verkregen via het aanvragen van een download of gratis workshop/training met Instagram om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Instagram vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Instagram ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over deze doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Instagram vind je via Facebook. Facebook heeft Instagram in 2013 overgenomen. De gegevens vind je  hier. Ik ben niet verantwoordelijk voor de verwerking van de gegevens door Instagram. 

 

De online betaalomgeving van Gewichtsconsulent Kim

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel mogelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Ik verkoop of verstrek je gegevens niet aan derden. Je gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

 

Bij de betaling in de online betaalomgeving op www.gewichtsconsulentkim.nl word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens worden niet doorgegeven aan mijn servers en worden dan ook niet door Gewichtsconsulent Kim opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

 

  • Voor- en achternaam (Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon)
  • Adres, postcode woonplaats (Dit adres gebruik ik voor correcte levering van jouw bestelling en voor het correct opmaken van de factuur)
  • Telefoonnummer (Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training willen doorgeven dan doe ik dit soms ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres (Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail)
  • IP-nummer (Jouw adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen)

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat. Deze zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk. (Bij Jimdo is je website helemaal beveiligd! Ik heb eenSSL/HTTPS versleuteling voor de hele website. Deze versleuteling zorgt ervoor dat de verbinding tussen je browser en website beveiligd is, en het beschermt de informatie van de bezoekers als ze mijn website gebruiken. Zodra de HTTPS beveiliging op mijn website actief is zie je een klein slot symbool linksboven in je browser naast de adresbalk)

 

Cookies

Om mijn website zo goed mogelijk te laten werken en om de inhoud van mijn advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren gebruik ik cookies. 

 

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie wordt opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

 

Facebook Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier. 

 

Google Analytics

Ook door mijn statistiekenpakket, Google Analytics, worden er analytische cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, zodat ik het gebruik van de website verder kan optimaliseren. Daarom wordt op deze website analytische cookies van Google geplaatst. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier

 

Reactie-Module

Voor de reactie-module op mijn blog-artikelen maak ik gebruik van het comment-systeem binnen mijn website van Jimdo. Meer informatie over het privacyverklaring van Jimdo vind je hier. 

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel 'cookies van derden' automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet 'getrackt' wilt worden.
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met me op.

 

Social Media

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. 

Links

Op mijn website tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.gewichtsconsulentkim.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklarig van de betreffende website. 

 

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, verwijder ik je persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de volgende maand uit het systeem.

 

De gegevens die ik gebruik om te antwoorden op een bericht dat jij aan mij hebt gestuurd middels het contactformulier op www.gewichtsconsulentkim.nl worden binnen 1 jaar na de laatste correspondentie met jou verwijderd. Ik adviseer je om privacy gevoelige gegevens via een veilige manier te verzenden. 

 

De gegevens in mijn boekhoudsysteem bewaar ik tenmiste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door mij verwijderd. 

 

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Rechten

Je hebt altijd recht om jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. 

 

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

 

Ik neem je verzoek binnen 4 weken in behandeling. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek e-mailen naar info@gewichtsconsulentkim.nl

 

Wijzigingen

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacyverklaring te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.