Kinderen · 10. juli 2019
1 op de 7 kinderen is te dik. Kinderen die te zwaar zijn voor hun leeftijd en lengte zitten vaak niet lekker in hun vel. Zijn vaak minder fit dan hun leeftijdsgenoten en worden hierdoor vaker gepest. Ook zullen deze kinderen vaker fysieke problemen krijgen wanneer zij volwassen zijn.
Kinderen · 09. juli 2019
Voorkom veel stilzitten en laat je kind meer bewegen met deze simpele tips
Kinderen · 19. juni 2019
Ondanks dat fruit van nature een zoete smaak heeft, zijn er toch kinderen die het niks vinden om fruit te eten. Liever pakken ze naar snoep, koek of chips.
Gezond afvallen · 19. juni 2019
Wist je dat de verleidingen van de supermarkt vaak al buiten de supermarkt beginnen? Je parkeert je fiets of de auto en de eerste reclame is al in het zicht. Hoe weersta je deze verleidingen?
Gezond afvallen · 19. juni 2019
Je ziet de reclame in de huis aan huis folders terugkomen maar ook steeds meer via social media. En wanneer je er dan op door klikt kom je op zo'n mooie website zoals hiernaast op het plaatje. Zeker boek je resultaat wanneer je deze maaltijdvervangers of afslankpillen gebruikt maar wat gebeurt er daarna , wanneer je ze niet meer wilt gebruiken of wanneer je je streefgewicht hebt behaald?
Gezond afvallen · 05. mei 2019
Tegenwoordig is het door alle reclame soms nog maar erg moeilijk te onderscheiden wat nu gezond is en wat er minder gezond is om te eten. Je let op de grootte van je portie en denkt gezond bezig te zijn door die mooie slogans op de verpakkingen maar het lukt je maar niet om af te vallen.
Gezond afvallen · 03. april 2019
Je bent je zoveelste poging gestart om af te gaan vallen, wordt je uitgenodigd voor een etentje bij vrienden. Herken je dat?
Kinderen · 17. maart 2019
Over deze leeftijd kan ik als moeder nog niet mee praten maar ik hoor van klanten vaak dat wanneer hun kind de puber leeftijd heeft bereikt dat het soms lijkt alsof ze weer een peuter in huis hebben. De woorden lust ik niet komen weer regelmatig ter spraken en de afspraken die je destijds met hen hebt gemaakt lijken alleen maar averechts te werken.
Gezond afvallen · 13. maart 2019
Het duurt nog even maar voordat je het weet is de zomer al weer begonnen. We hebben al weer wat zonnig weer achter de rug maar straks begint de tijd weer om lekker aan het zwembad te zitten of aan het strand. En baal jij er elke zomer weer van dat je je niet op je gemak voelt op deze plekken. Ga dan geen crashdieet volgen net voordat je vakantie begint. Maar ga voor een levenslange oplossing.
Kinderen · 11. maart 2019
Heb jij een kind dat minder eet. Of wat vaak begint aan tafel met lust ik niet. Het is voor veel moeders herkenbaar. De eerste jaren heeft je kind goed gegeten maar op een gegeven moment heeft het de fase lust ik niet bereikt en waar het ene kind daar weer makkelijk uit komt na een bepaalde periode duurt het voor het andere kind een stuk langer. Hoe kun je je kind dan toch geïnteresseerd laten raken in wat het eet en waardoor het weer meer gevarieerd gaat eten?

Meer weergeven