Gezond afvallen · 30. december 2018
Vaak is het vol goede moed beginnen maar wanneer er half januari te weinig resultaat is begint de moed je in de schoenen te zakken. 1 februari kijk je nog eens naar je goede voornemen en besluit je om er maar weer mee te stoppen want het gaat je toch weer niet lukken.
Gezond afvallen · 29. december 2018
Je zou graag willen afvallen maar je hebt al meerdere pogingen gedaan en eigenlijk wil het nooit goed lukken. Je valt een paar kilo af maar komt er ook weer een paar aan. Je zit momenteel in een negatieve spiraal met je gedachtes over je gewicht en wil hier graag uitkomen.
Gezond afvallen · 20. december 2018
En dan is het toch echt al weer bijna januari. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Dit jaar ben je echt van plan om je goede voornemens te gaan laten slagen. Elk jaar stel je jezelf voor dat je gaat afvallen omdat je zo graag die lievelingsbroek weer aan wilt. Maar helaas heeft hij de afgelopen periode weer in je kast gelegen.
Gezond afvallen · 18. december 2018
Wat zou jij doen wanneer je wilt afvallen? Eet jij vroeg in de ochtend een ontbijt of sla je deze over?
Gezond afvallen · 18. december 2018
Wil je afvallen dan kan december een moeilijke maand zijn. Eigenlijk bestaat december maar uit 4 feestdagen. Pakjesavond, Eerste kerstdag, Tweede kerstdag en oudjaarsdag. Maar door deze dagen meerdere keren te vieren zoals bijvoorbeeld pakjesavond bij jou ouders, je schoonouders en met het eigen gezin groeit 1 feestdag al uit naar 3 feestdagen. Dat betekent dat je ook 3 keer verleidingen moet weerstaan.
Gezond afvallen · 07. november 2018
Hoe pak ik het nu aan om de ochtend toch weer fit te zijn en de herfstdip buiten de deur te houden. Zeker nu de dagen korter worden en we voor ons gevoel minder energie krijgen.
Wie zoet is krijgt lekkers · 16. oktober 2018
De tijd van de feestdagen komt er weer aan maar de pepernoten en oliebollen zijn nu al weer overal verkrijgbaar. Hoe ga je hier mee om wanneer je wilt afvallen?
Gezond afvallen · 07. augustus 2018
Afvallen zonder te sporten, iedereen kan het. Maar hoe doe je dit dan? Heb jij bijvoorbeeld een paar jaar geleden een nieuw servies aangeschaft? Kijk dan eens naar het formaat van je borden. Zijn deze veranderd, misschien niet alleen van vorm maar ook van grootte.
Persoonlijk · 29. juli 2018
Het is al weer 5 maanden geleden dat onze dochter Bo is geboren. We hebben onze draai gevonden nu ik weer aan het werken ben. Alleen heb ik soms nog last van die lastige 'zwangerschapsdementie' (gaat deze ooit nog over?) Heb je bijvoorbeeld net je kids bij je schoonouders gebracht, ben je de wandelwagen vergeten om uit de auto te halen. Of ben ik vergeten om de luiers aan te vullen in de tas en zitten er net genoeg in voor de gehele dag. Achja zolang het hierbij blijft, is het prima. Mijn...
Gezond afvallen · 03. juni 2018
Na de vakantie begin ik echt! Zeg jij dit ook elke vakantie tegen jezelf? Waarom zou je wachten tot na de vakantie met afvallen? Begin vandaag nog en val af voordat de vakantie begint.

Meer weergeven