Gezond afvallen · 20. december 2018
En dan is het toch echt al weer bijna januari. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Dit jaar ben je echt van plan om je goede voornemens te gaan laten slagen. Elk jaar stel je jezelf voor dat je gaat afvallen omdat je zo graag die lievelingsbroek weer aan wilt. Maar helaas heeft hij de afgelopen periode weer in je kast gelegen.
Gezond afvallen · 18. december 2018
Wil je afvallen dan kan december een moeilijke maand zijn. Eigenlijk bestaat december maar uit 4 feestdagen. Pakjesavond, Eerste kerstdag, Tweede kerstdag en oudjaarsdag. Maar door deze dagen meerdere keren te vieren zoals bijvoorbeeld pakjesavond bij jou ouders, je schoonouders en met het eigen gezin groeit 1 feestdag al uit naar 3 feestdagen. Dat betekent dat je ook 3 keer verleidingen moet weerstaan.
Gezond afvallen · 07. november 2018
Hoe pak ik het nu aan om de ochtend toch weer fit te zijn en de herfstdip buiten de deur te houden. Zeker nu de dagen korter worden en we voor ons gevoel minder energie krijgen.
Wie zoet is krijgt lekkers · 16. oktober 2018
De tijd van de feestdagen komt er weer aan maar de pepernoten en oliebollen zijn nu al weer overal verkrijgbaar. Hoe ga je hier mee om wanneer je wilt afvallen?
Gezond afvallen · 07. augustus 2018
Afvallen zonder te sporten, iedereen kan het. Maar hoe doe je dit dan? Heb jij bijvoorbeeld een paar jaar geleden een nieuw servies aangeschaft? Kijk dan eens naar het formaat van je borden. Zijn deze veranderd, misschien niet alleen van vorm maar ook van grootte.
Persoonlijk · 29. juli 2018
Het is al weer 5 maanden geleden dat onze dochter Bo is geboren. We hebben onze draai gevonden nu ik weer aan het werken ben. Alleen heb ik soms nog last van die lastige 'zwangerschapsdementie' (gaat deze ooit nog over?) Heb je bijvoorbeeld net je kids bij je schoonouders gebracht, ben je de wandelwagen vergeten om uit de auto te halen. Of ben ik vergeten om de luiers aan te vullen in de tas en zitten er net genoeg in voor de gehele dag. Achja zolang het hierbij blijft, is het prima. Mijn...
Gezond afvallen · 03. juni 2018
Na de vakantie begin ik echt! Zeg jij dit ook elke vakantie tegen jezelf? Waarom zou je wachten tot na de vakantie met afvallen? Begin vandaag nog en val af voordat de vakantie begint.
Persoonlijk · 01. mei 2018
Wat heb ik gedaan met de doelstellingen van fase 1 en hoe ga ik fase 2 aanpakken?
Persoonlijk · 10. april 2018
Een nominatie voor de Liebster Award. Een Award voor en door bloggers om elkaar in het zonnetje te zetten en elkaar beter te leren kennen.
Persoonlijk · 21. maart 2018
Hoe zijn de eerste 3 weken na de bevalling gegaan en hoe gaat het met fase 1 vanuit Fit na de bevalling van Mom in balance.

Meer weergeven