Gezond afvallen

Gezond afvallen · 18. september 2019
Koolhydraten zorgen voor een betere stoelgang. Kim, meen je dat nou echt? Ja, echt waar. Ik hou jullie niet voor de gek. Koolhydraten zorgen er mede voor een goeie stoelgang.
Gezond afvallen · 18. september 2019
Vol goede moed ga je aan de slag en lukt het je om de eerste weken zeer streng te zijn voor jezelf en daardoor weet je zeker dat het je lukt om af te vallen. Het gaat lekker hard en je komt steeds dichter bij je doel. Maar na de eerste weken komen de eerste moeilijke momenten in het zicht, een verjaardag, een barbeque of een feestje op het werk. De eerste deuken komen in je plan en je voelt je schuldig omdat het je niet meer lukt om jezelf aan je plan te houden. Hoe blijf je dan positief?
Gezond afvallen · 23. augustus 2019
Als moeder heb je het eigenlijk hartstikke druk. Je zorgt voor iedereen in het gezin maar vergeet soms voor jezelf te zorgen en wanneer je dan op het werk bent ga je voor het gemak weer voor het broodje kroket
Gezond afvallen · 31. juli 2019
Wil jij je ook fitter voelen? Zou jij graag willen afvallen maar weet je niet meer wat nu wel werkt en wat niet? Een gezonde leefstijl is de beste manier om af te vallen en blijvend op gewicht te komen. Maar dit is niet gemakkelijk daarom in deze blog 6 simpele tips.
Gezond afvallen · 19. juni 2019
Wist je dat de verleidingen van de supermarkt vaak al buiten de supermarkt beginnen? Je parkeert je fiets of de auto en de eerste reclame is al in het zicht. Hoe weersta je deze verleidingen?
Gezond afvallen · 19. juni 2019
Je ziet de reclame in de huis aan huis folders terugkomen maar ook steeds meer via social media. En wanneer je er dan op door klikt kom je op zo'n mooie website zoals hiernaast op het plaatje. Zeker boek je resultaat wanneer je deze maaltijdvervangers of afslankpillen gebruikt maar wat gebeurt er daarna , wanneer je ze niet meer wilt gebruiken of wanneer je je streefgewicht hebt behaald?
Gezond afvallen · 05. mei 2019
Tegenwoordig is het door alle reclame soms nog maar erg moeilijk te onderscheiden wat nu gezond is en wat er minder gezond is om te eten. Je let op de grootte van je portie en denkt gezond bezig te zijn door die mooie slogans op de verpakkingen maar het lukt je maar niet om af te vallen.
Gezond afvallen · 03. april 2019
Je bent je zoveelste poging gestart om af te gaan vallen, wordt je uitgenodigd voor een etentje bij vrienden. Herken je dat?
Gezond afvallen · 13. maart 2019
Het duurt nog even maar voordat je het weet is de zomer al weer begonnen. We hebben al weer wat zonnig weer achter de rug maar straks begint de tijd weer om lekker aan het zwembad te zitten of aan het strand. En baal jij er elke zomer weer van dat je je niet op je gemak voelt op deze plekken. Ga dan geen crashdieet volgen net voordat je vakantie begint. Maar ga voor een levenslange oplossing.
Gezond afvallen · 26. februari 2019
In de praktijk merk ik bij veel klanten dat ze vaak te weinig groenten eten. Wat ook vaak gebeurt is dat er vaak hetzelfde wordt gegeten. Soms is er voor de gehele week een vast patroon. We gaan dan samen aan de slag om dit patroon te doorbreken. Want waarom broccoli alleen koken? En dit geldt eigenlijk niet alleen voor broccoli maar voor meerdere soorten groenten. En als het wordt gekookt dan wordt het vaak te lang gekookt waardoor de heerlijke smaak soms ver te zoeken is.

Meer weergeven