Gezond afvallen

Gezond afvallen · 19. juni 2019
Wist je dat de verleidingen van de supermarkt vaak al buiten de supermarkt beginnen? Je parkeert je fiets of de auto en de eerste reclame is al in het zicht. Hoe weersta je deze verleidingen?
Gezond afvallen · 19. juni 2019
Je ziet de reclame in de huis aan huis folders terugkomen maar ook steeds meer via social media. En wanneer je er dan op door klikt kom je op zo'n mooie website zoals hiernaast op het plaatje. Zeker boek je resultaat wanneer je deze maaltijdvervangers of afslankpillen gebruikt maar wat gebeurt er daarna , wanneer je ze niet meer wilt gebruiken of wanneer je je streefgewicht hebt behaald?
Gezond afvallen · 05. mei 2019
Tegenwoordig is het door alle reclame soms nog maar erg moeilijk te onderscheiden wat nu gezond is en wat er minder gezond is om te eten. Je let op de grootte van je portie en denkt gezond bezig te zijn door die mooie slogans op de verpakkingen maar het lukt je maar niet om af te vallen.
Gezond afvallen · 03. april 2019
Je bent je zoveelste poging gestart om af te gaan vallen, wordt je uitgenodigd voor een etentje bij vrienden. Herken je dat?
Gezond afvallen · 13. maart 2019
Het duurt nog even maar voordat je het weet is de zomer al weer begonnen. We hebben al weer wat zonnig weer achter de rug maar straks begint de tijd weer om lekker aan het zwembad te zitten of aan het strand. En baal jij er elke zomer weer van dat je je niet op je gemak voelt op deze plekken. Ga dan geen crashdieet volgen net voordat je vakantie begint. Maar ga voor een levenslange oplossing.
Gezond afvallen · 26. februari 2019
In de praktijk merk ik bij veel klanten dat ze vaak te weinig groenten eten. Wat ook vaak gebeurt is dat er vaak hetzelfde wordt gegeten. Soms is er voor de gehele week een vast patroon. We gaan dan samen aan de slag om dit patroon te doorbreken. Want waarom broccoli alleen koken? En dit geldt eigenlijk niet alleen voor broccoli maar voor meerdere soorten groenten. En als het wordt gekookt dan wordt het vaak te lang gekookt waardoor de heerlijke smaak soms ver te zoeken is.
Gezond afvallen · 13. februari 2019
Afvallen in 1 minuut. Sommige aanpassingen kosten wel wat meer tijd maar er zijn ook kleine gewoontes om aan te passen voor een gezonde levensstijl.
Gezond afvallen · 31. januari 2019
Als je wilt afvallen is het belangrijk om minder calorieën binnen te krijgen dan dat je er verbruikt. Wanneer je voldoende beweegt en gezond eet is dit goed te doen. Maar als het zo makkelijk zou zijn, zou iedereen een gezond gewicht hebben. Helaas is dit niet het geval en is het toch soms moeilijker dan we denken en spelen er meer dingen mee. Zoals te weinig of slecht slapen, je honger niet herkennen, eten bij heftige emoties, stress of meerdere maaltijden overslaan.
Gezond afvallen · 30. december 2018
Vaak is het vol goede moed beginnen maar wanneer er half januari te weinig resultaat is begint de moed je in de schoenen te zakken. 1 februari kijk je nog eens naar je goede voornemen en besluit je om er maar weer mee te stoppen want het gaat je toch weer niet lukken.
Gezond afvallen · 29. december 2018
Je zou graag willen afvallen maar je hebt al meerdere pogingen gedaan en eigenlijk wil het nooit goed lukken. Je valt een paar kilo af maar komt er ook weer een paar aan. Je zit momenteel in een negatieve spiraal met je gedachtes over je gewicht en wil hier graag uitkomen.

Meer weergeven