Gezond afvallen

Als moeder wil je graag een gezonder leven voor je gezin. Je wilt hiervoor zo min mogelijk bewerkte producten gebruiken, maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Maar wat zit er nu precies in de producten? Door het lezen van deze blog kom jij door 6 tips meer te weten over hoe je etiketten beter kunt lezen
Door je maaltijden te plannen, helpt het jou en je gezin om gezonder en gevarieerder te eten. Dit helpt mede ervoor dat je niet een half uur voor het eten moet gaan bedenken wat er op tafel moet komen te staan. Zo kan het zijn dat je de dagen onderling alsnog wel ruilt omdat je vandaag toch ergens anders zin in hebt. Maar het zorgt er ook voor dat je minder snel de snelle en vaak ongezonde last minute maaltijden zult eten. In deze blog vindt je dus wat simpele tips om maaltijden te plannen.

Vaak begin in je wanneer je wilt gaan afvallen ook met meer bewegen. Maar naar een paar weken komt de klad erin. Je vriendin kan niet mee en het regent, je slaat zelf ook steeds vaker over. Elke week is er wel een andere reden die voorrang heeft. Met deze tips weet ook jij de motivatie te behouden en blijf je lekker bewegen en afvallen.
Je herkent het vast wel. De volgende ochtend moet je vroeg eruit dus je besluit wat eerder naar bed toe te gaan. En eenmaal op bed bedenk je je wat je morgen nog allemaal moet gaan doen. En wat je morgen niet mag vergeten. En voor je het weet ben je een paar uur verder. Je baalt hier weer van, niet kunnen slapen terwijl je morgen vroeg op moet.

Koolhydraten zorgen voor een betere stoelgang. Kim, meen je dat nou echt? Ja, echt waar. Ik hou jullie niet voor de gek. Koolhydraten zorgen er mede voor een goeie stoelgang.
Vol goede moed ga je aan de slag en lukt het je om de eerste weken zeer streng te zijn voor jezelf en daardoor weet je zeker dat het je lukt om af te vallen. Het gaat lekker hard en je komt steeds dichter bij je doel. Maar na de eerste weken komen de eerste moeilijke momenten in het zicht, een verjaardag, een barbeque of een feestje op het werk. De eerste deuken komen in je plan en je voelt je schuldig omdat het je niet meer lukt om jezelf aan je plan te houden. Hoe blijf je dan positief?

Als moeder heb je het eigenlijk hartstikke druk. Je zorgt voor iedereen in het gezin maar vergeet soms voor jezelf te zorgen en wanneer je dan op het werk bent ga je voor het gemak weer voor het broodje kroket
Wil jij je ook fitter voelen? Zou jij graag willen afvallen maar weet je niet meer wat nu wel werkt en wat niet? Een gezonde leefstijl is de beste manier om af te vallen en blijvend op gewicht te komen. Maar dit is niet gemakkelijk daarom in deze blog 6 simpele tips.

Wist je dat de verleidingen van de supermarkt vaak al buiten de supermarkt beginnen? Je parkeert je fiets of de auto en de eerste reclame is al in het zicht. Hoe weersta je deze verleidingen?
Je ziet de reclame in de huis aan huis folders terugkomen maar ook steeds meer via social media. En wanneer je er dan op door klikt kom je op zo'n mooie website zoals hiernaast op het plaatje. Zeker boek je resultaat wanneer je deze maaltijdvervangers of afslankpillen gebruikt maar wat gebeurt er daarna , wanneer je ze niet meer wilt gebruiken of wanneer je je streefgewicht hebt behaald?

Meer weergeven