Kinderen

Kinderen · 10. juli 2019
1 op de 7 kinderen is te dik. Kinderen die te zwaar zijn voor hun leeftijd en lengte zitten vaak niet lekker in hun vel. Zijn vaak minder fit dan hun leeftijdsgenoten en worden hierdoor vaker gepest. Ook zullen deze kinderen vaker fysieke problemen krijgen wanneer zij volwassen zijn.
Kinderen · 09. juli 2019
Voorkom veel stilzitten en laat je kind meer bewegen met deze simpele tips
Kinderen · 19. juni 2019
Ondanks dat fruit van nature een zoete smaak heeft, zijn er toch kinderen die het niks vinden om fruit te eten. Liever pakken ze naar snoep, koek of chips.
Kinderen · 17. maart 2019
Over deze leeftijd kan ik als moeder nog niet mee praten maar ik hoor van klanten vaak dat wanneer hun kind de puber leeftijd heeft bereikt dat het soms lijkt alsof ze weer een peuter in huis hebben. De woorden lust ik niet komen weer regelmatig ter spraken en de afspraken die je destijds met hen hebt gemaakt lijken alleen maar averechts te werken.
Kinderen · 11. maart 2019
Heb jij een kind dat minder eet. Of wat vaak begint aan tafel met lust ik niet. Het is voor veel moeders herkenbaar. De eerste jaren heeft je kind goed gegeten maar op een gegeven moment heeft het de fase lust ik niet bereikt en waar het ene kind daar weer makkelijk uit komt na een bepaalde periode duurt het voor het andere kind een stuk langer. Hoe kun je je kind dan toch geïnteresseerd laten raken in wat het eet en waardoor het weer meer gevarieerd gaat eten?
Kinderen · 04. februari 2019
Wat kan het soms frustrerend zijn om met je kind aan tafel te zitten terwijl het zit te spelen met zijn of haar eten. Je hebt heel de dag gewerkt, de kids opgehaald bij de opvang en staan koken. Een gerecht dat je kind al vaker heeft gegeten maar dit keer gaat er geen hap naar binnen. Wat kun je als moeder doen zodat je kind uiteindelijk toch weer gaat eten wanneer jullie aan tafel gaan?
Kinderen · 28. juli 2017
Wat doe jij wanneer je kind slecht eet?
Kinderen · 26. mei 2017
Zie jij je gezin als obstakel om af te vallen? Denk je dat je kinderen niet te porren zijn voor een nieuw eetpatroon? Of denk je dat kinderen in het algemeen niet in zijn voor veranderingen?
Kinderen · 11. mei 2017
Hetzelfde onderwerp als mijn vorige blog maar nu gericht op onze kinderen. Hoe vaak krijgen jouw kinderen een koekje bij de bakker, een worstje bij de slager, een snoepje bij wanneer je op visite bent of een toetje na het eten? Tel hier de frisdrank en sappen eens bij op en je kinderen krijgen waarschijnlijk veel te veel (energie) binnen op een dag. Binnenkort meer.