Summer Proef Weken

 

 

Met de zomer in het vooruitzicht willen moeders graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start ik samen met de overkoepelende beroepsvereniging de ‘Summer Proef Weken'.

 

 

Ik doe mee met 10 challenges gedurende 10 weken om mensen te laten zien hoe ze stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen creëren. De Summer Proef Weken lopen van 10 april tot en met 24 juni.

 

 

10 weken, 10 challenges

 

“Tijdens de challenges gaan moeders een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die moeders kunnen zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik moeders laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”. Ik doe dit onder andere via facebook en instagram

 

 

Actie

persoonlijke voedingsanalyse

 

 

Wil jij naast de challenges specifiekere informatie over jou persoonlijke voeding dan heb ik nu een leuke actie, welke geldig is tijdens de gehele Summer Proef Weken periode. 

Tijdens deze periode zal een voedingsanaylse geen €90,00 kosten maar €45,00. 

Deze actie is geldig vanaf 16 april 2018 tot en met 24 juni 2018

Wil jij graag weer een paar kilo lichter de zomer in gaan maar wil je wel graag een stok achter de deur. 

Heb jij al vaker een crashdieet gevolgd maar weet je dat dit eigenlijk niet de oplossing is om tijdens de zomerperiode jezelf energieker en fitter te voelen. Wil jij weer actief met de kinderen op het strand mee kunnen spelen en 's avonds tijdens de barbecue met het gezin mee kunnen eten? Ga dan voor een persoonlijk voedingsadvies en ga Gezond Genieten en zorg ervoor dat jij dat mooie zomerjurkje weer aankan. 

 

  • Hou een week lang een voedingsdagboek bij
  • Ontvang een analyse en tips tijdens Skypegesprek van 45min.