Webshop

PuurGezond Slank in 8 stappen € 21,00

 

Schakel soepel om naar een natuurlijk eetpatroon dat PuurGezond is. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het nauwelijks meer tijd kost. De effecten zul je snel merken. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

 

PuurGezond Eet meer! €21,00

 

Weg met bizarre eetregels en beperkingen! Want juist door méér te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen.

 

PuurGezond 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht €21,00

 

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht geeft je de kennis die je nodig hebt om een blijvend gezond gewicht te bereiken. De 3 weekmenu’s in dit boek geven je een houvast bij het volgen van een PuurGezond eetpatroon. En met de 100 PuurGezonde recepten uit dit boek gaat je dat vast lukken!

In dit boek ga je op zoek naar die dingen die bij jou voor terugval zorgen.

Diabetes type 2? Maak jezelf beter  €22,00

 

Zeer interessant boek om te lezen en te gaan gebruiken. Wanneer je diabetes hebt, ga wel in overleg met de huisarts voordat je zelfstandig aan het stappenplan begint om tot een gezondere leefstijl te komen.

Lekker Pûh!!! Samen met je kind naar een gezond gewicht € 19,95

 

 

Overgewicht onder kinderen is inmiddels een serieus probleem. Gemiddeld is in Nederland 14% van de jongens en 17% van de meisjes te dik. 

De meeste mensen proberen elke dag goed en gezond te eten. En er wordt in al die gezinnen heus wel gesport. Maar toch zitten ouders vaak met de handen in het haar omdat ze niet meer weten wat ze kunnen doen aan dat groeiende buikje van hun kind. Hoe kan je als ouder een zoon of dochter met weinig zelfvertrouwen helpen? Waarom is het ene kind zo licht en het andere kind te zwaar? Waarom heeft het ene kind altijd honger en vraagt het voortdurend om eten?

Lekker Pûh!!! Het gezonde familiekookboek € 24,95

 

Wanneer je overgewicht bij je kind structureel wilt aanpakken, dan wil je dat zonder medische bemoeienissen en vooral niet op een belerende wijze. De oplossing om samen met je kind, op een heldere en vrolijke manier, een gezond gewicht te bereiken is Het gezonde familiekookboek. 

Dit boek is het antwoord op dit almaar groter wordende probleem. Het leert je om samen met je kind een gezond eetpatroon te ontwikkelen, zonder dieet en op een verstandige manier.  Naast de lekkere en verantwoorde recepten en achtergrondinformatie voor gezonde voeding zien ouders hoe ze een gezonde levensstijl binnen het gezin kunnen creëren, zonder strijd aan tafel. 

Interessante boeken via bol.com

Klik op het plaatje om te bestellen

 

Lekker uitpakken, Karin Luiten

 

Pak eens lekker uit! Met bijvoorbeeld falafel uit de oven of een echte Turkse pizza, gevulde gehaktballetjes met een verrassing erin, en Eton Mess toe. Geen idee wat dat is? Dan heb je dit boek beslist nodig, want lekker dat dat is...! In dit vrolijke kookboek vind je de lekkerste en grappigste gerechten, die je helemaal zelf kunt maken.

Lekker opscheppen, Karin Luiten

Schep eens lekker op! Met de gerechten in dit kookboek maak je een verpletterende indruk op je ouders, vriendjes, opa en oma... Bovendien staan er allerlei leuke eetweetjes in het boek om iedereen aan tafel te verbluffen. Thaise loempiaatjes, gemarineerde kipkluifjes, zalmpakketjes uit de oven of brownietaart, alle recepten zijn makkelijk om zelf te maken en zo lekker dat je gegarandeerd nog een keer mag koken!

 

Smakelijck Makkelijk & gezond koken op vakantie!, Williene Klinck

 

Onder de échte kampeerliefhebbers was de vraag groot naar een gezond en natuurlijk ook vooral gemakkelijk Camping Kookboek. En of je nu ver weg gaat op vakantie, gaat kamperen, in Nederland blijft of gewoon in je eigen achtertuin kampeert, met deze gezonde en gemakkelijke recepten moet het goed komen deze zomer! De recepten zijn zeer gemakkelijk te maken; met één kookpitje, zonder oven, keukenmachines, blenders of mixers!

Smakelijck Gezond & Gevarieerd, Williene Klinck

 

 

Meer dan 100 recepten vrij van E-nummers, vrij van (geraffineerde) suikers en vrij van witmeel. Tevens veel achtergrond informatie over gezonder voeding en een gezonde levensstijl. Het boek is een resultaat van de succesvolle blog van Williene Klinck

Smakelijck Zomer, Williene Klinck

 

De zomer is een heerlijk seizoen! De moestuin staat vol met allerlei lekkers, de fruitbomen geven hun vruchten en de voorraadkasten kunnen in dit seizoen weer volop gevuld worden. In dit boek niet al te ingewikkelde recepten met veel bereidingstijd, maar gewoon lekkere recepten die in mum van tijd op tafel zullen staan. Zodat het volop genieten wordt van een heerlijke zomer en van heerlijke producten vers van het land!

Smakelijck Winter, Williene Klinck

Smakelijck Winter! Smakelijck Winter maakt samen met Smakelijck Zomer de serie compleet! Net zoals in Zomer, is het boek ingedeeld naar de maanden van het seizoen; van oktober tot maart. De recepten maken volop gebruik van de groenten en fruit die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn.