Boeken

PuurGezond Slank in 8 stappen €19,95

PuurGezond! Slank in 8 stappen laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat PuurGezond is. In dit 8-wekenplan verander je stap voor stap je eetgewoonten. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. De effecten zul je snel merken. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten!

PuurGezond Eet meer €19,95

 

Weg met bizarre eetregels en beperkingen! Want juist door méér te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen.

 

PuurGezond 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht €19,95

 

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht geeft je de kennis die je nodig hebt om een blijvend gezond gewicht te bereiken. De 3 weekmenu’s in dit boek geven je een houvast bij het volgen van een PuurGezond eetpatroon. En met de 100 PuurGezonde recepten uit dit boek gaat je dat vast lukken!

In dit boek ga je op zoek naar die dingen die bij jou voor terugval zorgen.

Diabetes type 2? Maak jezelf beter  €19,95

 

Zeer interessant boek om te lezen en te gaan gebruiken. Wanneer je diabetes hebt, ga wel in overleg met de huisarts voordat je zelfstandig aan het stappenplan begint om tot een gezondere leefstijl te komen.


Interessante boeken via bol.com

Klik op het plaatje om te bestellen

 

Lekker uitpakken, Karin Luiten

 

Pak eens lekker uit! Met bijvoorbeeld falafel uit de oven of een echte Turkse pizza, gevulde gehaktballetjes met een verrassing erin, en Eton Mess toe. Geen idee wat dat is? Dan heb je dit boek beslist nodig, want lekker dat dat is...! In dit vrolijke kookboek vind je de lekkerste en grappigste gerechten, die je helemaal zelf kunt maken.

Lekker opscheppen, Karin Luiten

Schep eens lekker op! Met de gerechten in dit kookboek maak je een verpletterende indruk op je ouders, vriendjes, opa en oma... Bovendien staan er allerlei leuke eetweetjes in het boek om iedereen aan tafel te verbluffen. Thaise loempiaatjes, gemarineerde kipkluifjes, zalmpakketjes uit de oven of brownietaart, alle recepten zijn makkelijk om zelf te maken en zo lekker dat je gegarandeerd nog een keer mag koken!

Smakelijck Winter, Williene Klinck

Smakelijck Winter! Smakelijck Winter maakt samen met Smakelijck Zomer de serie compleet! Net zoals in Zomer, is het boek ingedeeld naar de maanden van het seizoen; van oktober tot maart. De recepten maken volop gebruik van de groenten en fruit die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn.

 

Smakelijck Gezond & Gevarieerd, Williene Klinck

 

 

Meer dan 100 recepten vrij van E-nummers, vrij van (geraffineerde) suikers en vrij van witmeel. Tevens veel achtergrond informatie over gezonder voeding en een gezonde levensstijl. Het boek is een resultaat van de succesvolle blog van Williene Klinck

 

Smakelijck Makkelijk & gezond koken op vakantie!, Williene Klinck

 

Onder de échte kampeerliefhebbers was de vraag groot naar een gezond en natuurlijk ook vooral gemakkelijk Camping Kookboek. En of je nu ver weg gaat op vakantie, gaat kamperen, in Nederland blijft of gewoon in je eigen achtertuin kampeert, met deze gezonde en gemakkelijke recepten moet het goed komen deze zomer! De recepten zijn zeer gemakkelijk te maken; met één kookpitje, zonder oven, keukenmachines, blenders of mixers!

Smakelijck Zomer, Williene Klinck

 

De zomer is een heerlijk seizoen! De moestuin staat vol met allerlei lekkers, de fruitbomen geven hun vruchten en de voorraadkasten kunnen in dit seizoen weer volop gevuld worden. In dit boek niet al te ingewikkelde recepten met veel bereidingstijd, maar gewoon lekkere recepten die in mum van tijd op tafel zullen staan. Zodat het volop genieten wordt van een heerlijke zomer en van heerlijke producten vers van het land!